Loading...

Calitate, Promptitudine, Incredere

"Productia produselor de morarit, de panificatie, cat si cea de patiserie, reprezinta unul din pilonii principali ce sustin activitatea comerciala."

PRODUCTIE

____

Societatea SC Europan SRL, are ca obiect principal de activitate fabricarea produselor de morarit prin prelucrarea cerealelor si ca obiecte secundare fabricarea painii si a produselor de patiserie.

MORARIT

Cladirea noua a morii de cereale este una moderna dotata cu utilaje de inalta performanta de tip Buhler.

PATISERIE

Produsele de patiserie realizate de catre patiserii nostrii, ofera o calitate si prospetime superioara...

BRUTARIE

Brutaria dotata cu tehnologie performanta prin instalatia de maiele fluide, printre putinele din tara...

 • Capacitatea maxima proiectata a morii de cereale, prin proiectul de modernizare este de 180 to/zi x 305 zile, rezultand aproximativ
  54.900 to/an.
 • Capacitatea maxima a liniei de prelucrare, a painii si produse de patiserie este de 18,0 to/zi x 305 zile/an, rezultand aproximativ
  5.490 to/an.

DISTRIBUTIE

____

Parcul auto care deserveste activitatea firmei este format din 18 autodube de transport de 1,5 tone, 12 masini de transport faina de 24 tone si 2 autocisterne pentru transport faina in vrac de cca 20t-24t.

Termene de Livrare si Plata

Comparativ cu preturile competitorilor de pe piata, SC Europan SRL ofera produse la preturi similare, iar unele mai mici, incercand in permanenta sa aduca un aport calitativ pentru a mari competitivitatea produselor sale.
Termenele de livrare si de plata sunt stipulate in contractele comerciale incheiate cu beneficiarii, termenele de livrare fiind de la 1-5 zile, iar termenele de plata oscilind de la 7-14 zile, in functie de cantitatile livrate.

Piata acestor produse este o piata concurentiala, unde se intilneste cererea cu oferta, pretul produselor fiind alcatuit pe piata, distibuitorii si comerciantii nu pot sa aiba putere semnificativa in impunerea preturilor si a termenelor de plata sau de livrare.

 • Rutele formate ating orasele:
 • Salaj, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare
 • Arad, Timis, Caras Severin
 • Bistrita, Suceava, Botosani
 • Reghin, Tirgu-Mures, Harghita, Covasna
 • Brasov, Bucuresti, Constanta

DESPRE NOI

____

La ora actuala, anul 2013, societatea are 230 angajati care se compun din 3 administratori, un contabil sef, 2 contabili, un inginer tehnolog, 5 contabili primari, iar ceilalti fiind direct productivi , adica morar, brutar, laboranti, patiseri, conducatori auto, electrician, mecanici de intretinere, vanzatori, manipulanti si portar.
ISTORICUL FIRMEI

AGOSTON IOSIF

ADMINISTRATOR

AGOSTON ATTILA

ADMINISTRATOR

AGOSTON ZSOLT

ADMINISTRATOR
Garantia Calitatii
Fabrica detine o tehnologie omologata de catre Uniunea Europeana si are implementate toate normele HACCP, sistemul de calitate ISO 9001:2008, cat si sistemul de management al mediului ISO 14001:2004
CONTACT

____
 

Intra in contact cu Europan

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de catre SC Europan SRL, cereri de oferta sau pentru a incheia parteneriate, contactati-ne prin modalitatiile de mai jos.

Str. Morii Nr 11

Sarmasag, Salaj

Romania

Telefon: +4 0260/656534 / +4 0260/656544

Mobil: +4 0744/604535

Email: info@euro-pan.ro